Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев: Левица предлага затвор 1-5 години за злоупотреба на европско знаменце

    „Со овој предлог закон кој го предлагаме по скратена постапка се предвидува затвор 1-5 години за овластен предлагач на закон, кој ќе го злоупотреби...

    Последни објави