Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Димитар Апасиев за повлекување на Законот за легализација на дивоградби

  Почитуван претседателе, моето процедурално обраќање е во врска со Член 173 став 2 од Деловникот. Вие само просто нè известивте дека Владата го повлекла...

  СДСМ и ДПМНЕ здружено ќе го легализираат криминалот направен со дивоградбите

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Ако малку подобро се погледне законското решение за дивоградбите, кое на јавноста и беше понудено, а каде што како објекти за легализација...

  Последни објави