Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Законот за попис на населението ја повредува приватноста, тајноста и сигурноста на личните податоци – Да спречиме пописен фалсификат

На интернет страницата за попис на населението е наведено дека личните податоци кои се прибираат со пописот се доверливи и се користат исклучиво за...

Крмов: ДПМНЕ преќутно се согласува за разградувањето на македонската нација

Доколку Левица не го блокираше процесот, Предлог - законот за измени во личните карти, ќе беше изгласан во понеделникот. ДПМНЕ со 44 пратеници и со...

Последни објави