Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Потребна е одговорност, Левица ќе поднесе предлог – Закон за потекло на имот

    Денешната оставка на поранешниот ген-сек на Владата, Драги Рашковски е само уште едно замајување во низата скандали на власта. Потсетуваме дека и за случајот...

    Последни објави