Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

закон

Покана за прес – Поднесување предлог за измена на Законот за политички партии

Во вторник, 17 ноември, во 12.30 часот ЛЕВИЦА ќе поднесе предлог за измена на Законот за политички партии до Собранието на Република Македонија. Со предлог...

Последни објави