Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кочани: Оризопроизводителите пред колапс поради погрешните политики во земјоделието

    Погрешните политики кои се водат во областа на земјоделието, долги години наназад, чекор по чекор ги доведоа земјоделците до состојба на очај и безизлез. Политиките...

    Последни објави