Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Медицинските сестри од „Здравствен дом Битола“ оставени без работа и без договори

Медицинските сестри oд „Здравствен дом Битола", кои беа ангажирани со Договор на дело преку јавниот повик од страна на Министерството за здравство во ноември...

Последни објави