Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Министерот Филипче не го исполни најавеното покачување од 5% на платите за вработените во ЈЗУ

    „Сите вработени во јавно здравствените установи ќе добијат покачување од 5% на платите" - изјави министерот за здравство Венко Филипче на 9ти март 2021...

    Последни објави