Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Незаконско работење и кршење на работничките права во Железник А.Д. Демир Хисар (Сачмара)

Во Општина Демир Хисар уште едно во низа незаконско работење и кршење на работничките права. Имено, Железник А.Д. Демир Хисар, или попозната како "Сачмара"...

Последни објави