Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Вејсели од Железници манипулира – работниците се на принуден одмор без нивно барање

Откако Левица, по добиени информации од работници, објави дека работниците од Македонски Железници се испраќаат на “доброволен” принуден одмор со пониска плата, директорот Вејсели...

Работниците во Македонски Железници на принуден одмор – директорот Вејсели се луксузира

Македонски Железници Транспорт деновиве донесоа одлука вработените да се упатат на "доброволен" привремен принуден одмор, поради тешката финансиска состојба во која е доведено претпријатието...

Левица – Велес: Железничкиот премин под село Горно Оризари е опасен по живот

Нереализираните политички ветувања се ризични по живот. Последица од несериозноста и неспособноста на политичарите е тешкиот инцидент кој се случи на отворениот железнички премин...

Последни објави