Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Свети Николе: Во Свети Николе има повеќе организации на жени од гинеколози

    Покрај постоењето на традиционалните партиски организации на жени - Униите на жени на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, во општина Свети Николе постојат уште две невладини...

    Последни објави