Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори?

    Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори? Во денешната емисија „Жешко Политичко Лето" на Канал...

    Последни објави