Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Илинден: Жителите на Илинден уште го чекат колекторскиот систем

    Во својата предизборна програма, градоначалникот од ВМРО-ДПМНЕ, Жика Стојановски, ветуваше изградба на фекална канализација и пречистителни станици. Ваквиот проект беше предвидено да чини 150...

    Последни објави