Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Со еколошката такса премиерот го задолжува народот наместо бизнис – загадувачите

    Најавата на премиерот Заев за еколошката такса, под изговор за намалување на употребата од нафта и нафтени деривати и трансферирање кон зелени горива, претставува...

    Последни објави