Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Нова државна „чешма” за „жедните” партиски грла

    Општината Аеродром, донесе одлука за формирање на јавно претпријатие за развој. За в.д. директор е назначен Владимир Стевков, верен партиски и комшиски другар на...

    Последни објави