Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица побара инспекциски надзор за користење на знамиња на други држави на спортски натпревари

Левица поднесе Иницијатива за вршење на вонреден инспекциски надзор до Агенција за млади и спорт, а против ФК Шкупи и ФФМ. Од страна на навивачката...

Последни објави