Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река” е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево

    Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река" е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево Владејачката СДСМ во Делчево најверојатно повторно...

    Последни објави