Mаршот на Левица во име на Гоце Делчев пристигна во Скопје

Марш Делчев

Тагови:

Вечерва, околу 19 часот, членовите на Левица од Велес, Гевгелија, Битола и Скопје пристигнаа до вечното почивалиште на великанот на македонската револуционерна борба – Гоце Делчев, по тридневниот марш во негова чест.

На дочекот присуствуваа претставници од високото партиско раководство, како и од членството, за заедно сите да оддадат почит кон македонскиот револуционер.

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА
4 мај, 2022

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ