Daily Archives: февруари 21, 2018


Сите долупотпишани организации строго го осудуваме националистичкиот протест одржан на 21 Јануари во Солун и безцелниот протест кој се одржа на 4 Февруари во Атина. Десничарски организатори, говор на омраза, националистички слогани, повикување за „спасение“ од страна на „армијата и безбедносните сили“, појавата на криминалната нацистичка група на Златна Зора […]

ЗАЕДНИЧКА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧКИТЕ ПРОТЕСТИ