Секретаријат

Заради прегледно вршење на секојдневните административно-технички, оперативно-комуникациски и архивско-книговодствени работи – се формира посебен партиски Секретаријат на Левица.

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн