КОНТАКТИ

Седиште

Контакт телефон:

075/885-645 (секој работен ден од 10:00 до 16:00 ч.)

Адреса:

ул. „Мирослав Крлежа“ бр. 20/1-12 – Општина Центар, 1000 Скопје
(до зградата на Грчка амбасада, спроти кафе „Излет“)

Е-пошта:

Прес центар – Односи со јавност:

Адреса:

бул. „Кочо Рацин“ бр. 32/2, кат 1 – Општина Центар, 1000 Скопје
(на крстосницата кај Црвен Крст)

Портпарол:

Амар Мециновиќ: 075/310-978

Е-пошта: