Кривични пријави

1. Кривична пријава vs Зоран Заев – Загрозување на независноста (2018)
2. Кривична пријава vs Африм Саљиу  – Несовесно работење во службата (2019)
3. Кривична пријава vs Никола Ивановски – Саботажа (2020)
4. Кривична пријава vs Нина Групер – Несовесно работење во службата (2020)
5. Кривична пријава vs ДЗС, Апостол Симовски и Иљми Селами – Тешки дела против здравјето на луѓето (2021)
6. Кривична пријава vs Бисера Костадиновска и Мирослав Богдановски – Пренесување заразна болест (2021)
7. Кривична пријава vs Сали Мурати – Саботажа (2021)
8. Кривична пријава vs Талат Џафери – Злоупотреба на службена положба (2021)
9. Кривична пријава vs Оливер Спасовски – Злоупотреба на службена положба (2021)
10. Кривична пријава vs Лила Пејчиновска и Снежана Наџаковска – Фалсификување службена исправа (2021)
11. Кривична пријава vs Беким Максути – Несовесно работење во службата (2021)
12. Кривична пријава vs Александар Семенпеев – Повреда на слободата на определување избирачите (2021)
13. Кривична пријава vs Шкодране Дардишта – Предизвикување национална омраза, раздор и нетрпеливост (2021)
14. Кривична пријава vs Ким Мехмети – Излагање на подбив на македонскиот народ (2021)
15. Кривична пријава vs Талат Џафери – Излагање на подбив на македонски народ (2021)
16. Кривична пријава vs Талат Џафери – Саботажа (2022)
17. Кривична пријава vs Клуб Ванчо Михајлов – Излагање на подбив на македонскиот народ (2022)
18. Кривична пријава vs Н.Н. сторител – Хакерски напад на веб-сајтот (2022)
19. Кривична пријава vs Бенито Јошевски и Никола Марковски – Повреда на рамноправноста на граѓаните (2022)
20. Кривична пријава vs Драган Ѓуриќ и Љупчо Кузмановски – Повреда на рамноправноста на граѓаните (2022)
21. Кривична пријава vs Талат Џафери – Спречување на избори и гласање (2022)
22. Кривична пријава vs Н.Н. сторител – Кражба на струја Арачиново (2022)
23. Кривична пријава vs Талат Џафери – Злоупотреба на лични податоци (2022)
24. Кривична пријава vs ЕВН – Непријавување кривично дело (2022)
25. Кривична пријава vs Талат Џафери – Злоупотреба на службена положба (2023)
26. Кривична vs Христијан Пендиков – Повреда на угледот на Републиката (2023)
27. Кривична vs ЕВН КЕЦ Делчево – Бесправно градење (2023)
28. Кривична пријава vs ПаКа Инвест и Тагора – Бесправно градење (2023)
29. Кривична пријава vs Енвер Хусејн – Фалсификување службена исправа (2023)
30. Кривична пријава vs Таљат Џафери – Залоупотреба на службена положба (2023)
31. Кривична пријава vs Таљат Џафери – Повреда на рамноправноста на граѓаните (2023)
32. Кривична пријава vs Таљат Џафери – Несовесно работење во службата (2024)
33. Кривична пријава vs Артан Груби – Прикривање имот (2024)
34. Кривична пријава vs Африм Гаши – Несовесно работење во службата (2024)

 

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн