Комесaријат

Координаторите на Програмските сектори (ПС) го сочинуваат партискиот Комесаријат, кој ја координира политиката на Партијата во различните ресори.

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн