Антифашистички фронт на жените

Антифашистичкиот фронт на жените (АФЖ) е основан на 8 март 2023 со одлука на Президиумот на Левица.

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн