ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ

2024 година

 

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024

2023 година

  2022 година

   ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ – ТЕТОВО 2022

    2021 година

     ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

      2020 година

       ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020 

        2019 година

         2018 година

          2017 година

           ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2017

            2016 година

             ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2016

              Приклучи се!

              Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

              Донирај онлајн