Странски медиуми

Redakcija portala Princip.info je imala priliku da razgovara sa Redžepom Ismailom, članom predsedništva političke partije Levica iz Makedonije....

The sight of casually dressed politicians ambling into Parliaments across the world who are explicitly anti-status quo has become a...

On 17th and 31st October this year the first and second rounds of local elections were held in North Macedonia,...

Il 17 e il 31 ottobre di quest’anno si sono tenuti rispettivamente il primo e il secondo turno delle elezioni...

Интервју на претседателот на Левица, Димитар Апасиев за регионалниот музички портал ,,Рокомотива". Интервјуто е дел од серијалот ,,Нова левица - ангажирана музика и култура", чија цел е можноста за создавање алтернативна културна продукција, спротивна на идејните и културните вредности кои ги репродуцира статус - квото на капитализмот....

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во регионалниот серијал „Перспектива плус“, на теми поврзани со профилот на еден пратеник, политичката култура во Македонија, девастираниот систем и.т.н....