Конвенција

Конвенцијата на Левица е советодавно тело составено од помалку активните членови, како и од партиските симпатизери – а тие можат да бидат консултирани, преку различни облици на анкети, прашалници и други форми на Е-демократија, при одлучувањето за некои важни прашања, како и за генералниот курс на Партијата.

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн