Службени лица

1. Лице кое ќе ја застапува и претставува политичката партија:

Димитар Апасиев – 071/266-301; [email protected]

2. Лице одговорно за материјално и финансиско работење:

Јована Мојсоска – 078/710-850; [email protected]

3. Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:

Дарја Мустафаоглу – 078/297-400; [email protected]

4. Офицер за заштита на лични податоци:

Горан Николовски – 071/258-242; [email protected]

5. Лице за односи со јавност (портпарол):

Амар Мециновиќ – 075/310-978; [email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн