Поткомитет

Модераторите на локалните ограноци (ЛО) го сочинуваат партискиот Поткомитет, кој извршува организациски, агитациски и теренски задачи.

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!

Донирај онлајн