Daily Archives: април 7, 2018


На 29 март 2018 (четврток), во Солун – Република Грција, се одржа еколошка трибина на тема: „Животната средина во фокусот на капитализмот – дискусија за односот на човекот со природата“. Трибината беше во организација на НАР (Новата левичарска струја),  во склоп со промоцијата на нивното културно–политичко списание „ANAIRESEIS“, кое се […]

ЛЕВИЦА НА ЕКО-ТРИБИНА ВО СОЛУН