Daily Archives: април 24, 2018


Работници, невработени, хонорарци, стечајци, студенти, осиромашени! На фронтот на работничката борба со сите свои капацитети стои Левица, единствената партија што ги има унапредувањето на трудовите права и остварувањето на политичките интереси на работниците како свој апсолутен приоритет! Стоиме во отворен конфликт со интересите на капиталот и неолибералниот политички естаблишмент и […]

Првомајски проглас 2018