Daily Archives: април 25, 2018


Во овие тешки времиња газдите, седнати по елитни ресторани ги пијат најпрефинетите вина и ги јадат најскапите јадења, го носат најскапоцениот накит и облека со парите заработени од трудот на работниците. Овие капитало сопственици и експлоататори на туѓ труд и покрај многуте апели, писма, жалби и поплаки за случувањата во […]

Реакција за експлоатираните работници од АД Тајмиште Кичево и Еурокомпозит ...