Daily Archives: април 18, 2019


Скандалозниот напад врз новинарската екипа од ТВ21 во Арачиново е експлицитен пример дека и со промената на власта, продолжува самоволието и насилството на заштитените партиски членови, кои постојано се амнестираат од секоја владејачка гарнитура. Новинарите кои известувале за секојдневните проблеми на граѓаните во Арачиново, како немањето канализација и водоводен систем […]

СДСМ и ДУИ да одговорат кој е партискиот службеник што ...