Daily Archives: април 30, 2019


Обвинувањата на владејачката партија СДСМ дека ние одработуваме за груевизам или за Груевски – кој токму СДСМ дозволи да избега без да понесе никаква политичка одговорност – претставува потценувачко замајување на јавноста од нивните катастрофални политики, особено после изјавите на високи бирократи од ЕУ дека во догледно време унијата нема […]

Единствени одработувачи за Груевски се политиките на СДСМ и нивниот ...