Daily Archives: мај 7, 2019


Веднаш после победата на локалните избори во Охрид, новиот градоначалник од редовите на СДСМ инстанто ги демонстрира своите приоритети: продолжување на градежната експанзија и уништување на зеленилото и јавниот простор по теркот на претходната власт. Локални иницијативи информираа за присуство на градежна механизација во еден од ретките паркови во градот, […]

Новиот градоначалник на Охрид веднаш започна со спорни градежни активности