Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

АРХИВА

дневен Архива: Jun 22, 2019

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МАНУ

По повод актуелизирањето на прашањето околу националниот идентитет на револуционерот Гоце Делчев, Левица отворено се обраќа до академијата МАНУ да го разреши актуелното прашање...

Последни објави