Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

АРХИВА

дневен Архива: Jul 6, 2019

Заедно со тужбата од генсекот Рашковски ја очекуваме и неговата оставка

После новообјавената бомба на медиумот Економски Лидер, се потврди дека генералниот секретар на Владата не смеел да преговара со компанијата Леонардо околу јавната набавка...

Последни објави