Daily Archives: јули 12, 2019


Откако владината делегација во Баку со лажирана фактичка состојба го пролонгира измачувањето на Охридското езеро од сопствените криминални бандити, сега во собраниска процедура пушта предлог-закон кој е во спротивност на верзијата која беше презентирана во Баку. Имено, оваа корумпирана и неспособна власт на СДСМ и ДУИ, со исклучена јавност и […]

СДСМ и ДУИ манипулираа во Баку и воведуваат Бадинтер со ...