Daily Archives: јули 25, 2019


Најавениот план на Владата за одлучна акција против ширење на дезинформации, е ништо повеќе или помалку од еуфемизам за сервилна цензура на неистомислениците и критичарите на оваа власт, кои довербата од народот одамна ја имаат изгубено. Од самиот почеток на своето владеење, СДСМ спроведува мерки на цензура кои делуваат дистописки. […]

БОРБАТА СО ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ Е ОЧАЈНИЧКА СЛАМКА ЗА КОЈА СЕ ФАЌА ...