Daily Archives: септември 2, 2019


Изминатиов период сведочиме како Владата на СДСМ е целосно незаинтересирана да го подобри статусот на земјоделците, кои и покрај нивниот макотрпен труд и богатството храна кое го создаваат, се принудени да живеат во економска и социјална маргинализација. Република Македонија само во 2018 година остварила приходи од извоз на вино во […]

Солидарност со лозарите против винскиот монопол!