Daily Archives: октомври 9, 2019


На последната седница на Советот на Општина Карпош на дневен ред беше ставена точка за иницирање физибилити студија со крајна цел воведување јавно-приватно партнерство за улично осветлување. Концептот јавно-приватно партнерство не претставува изолиран случај само за локалната власт од Карпош, со оглед на веќе одобрената и необјавена физибилити студија за […]

Јавно-приватно партнерство за улично осветлување во Карпош е изговор за ...