Daily Archives: мај 19, 2020


Откако започна вонредната состојба, до Левица неколку пати пристигнаа информации за нерегуларности во работењето на градското претпријатие ЈСП. Иако досега поднесени се три пријави до Државниот трудов инспекторат за кршење на работничките права и непочитување на мерките за заштита, никаков одговор нема од институциите. Одговор нема и од директорот Кристијан […]

Дали ЈСП е приватна сопственост на партиските послушници на СДС?