Monthly Archives: јули 2020


Политичката партија Левица, како единствен субјект во Република Македонија којшто се залага за правата и интересите на работниците и работничката класа, остро го осудува манипулирањето кон работниците од сите работодавачи коишто по добиената државна помош исплаќале помала плата од законски утврдената! Додека директорката на УЈП – Сања Лукаревска, (СДС) упатува […]

Државната помош наменета за работниците завршила во џебовите на газдите


Последните видео-снимки, кои јасно ја покажуваат Радмила Шеќеринска во неформална дружба со сега осудените рекетарски пиуни, Катица Јанева и Боки 13, само потврдуваат дека криминалот е длабоко впишан во кодот на високите функционери на СДС. Снимката сликовито го демонстрира тоа што сите го знаеме, дека Катица Јанева и Боки 13 […]

Радмила Шеќеринска во бомбона-друштво со Боки 13 и Катица Јанева