Daily Archives: октомври 26, 2020


Според бројките од статистичките извештаи, кои се објавуваат на светско ниво на веб сајтот www.worldometers.info/coronavirus, Македонија е прва во светски рамки по број на починати во 24 часа на милион жители. Доколку се земе предвид  број на иселени жители, состојбата е уште покатастрофална. Ова уште еднаш ја покажува алармантно лошата […]

Венко Филипче да си поднесе оставка за неговата неодговорност и ...