Daily Archives: ноември 2, 2020


Состојбите кои со години беа игнорирани и криени под килимче и тешките импровизации во организацијата на најважниот сектор од општ интерес сега излегуваат на површина во форма на акутни проблеми кои бараат брзи и функционални решенија. За жал и на штета на граѓаните на Македонија, власта нема ниту желба ниту […]

Од образованието не остана ништо освен проблеми