Daily Archives: ноември 19, 2020


Во ваков период, кога Владата наголемо пропагира дека Македонија има ефикасна борба со криминалот, сметките на 5 јавни обвинителства во Македонија се блокирани. Имено, заради несовесното работење сметките на Јавното обвинителство во Битола, Тетово, Струга и Охрид и вишото битолско обвинителство се блокирани, и тоа за огромна сума од 160.000 […]

Децении непрофесионалност и корупција ги блокираше јавните обвинителства