КОНТАКТ


Контакт телефон: 075 885 645 (секој работен ден од 10:00 ч. до 16:00 ч.)


Адреса:
ул. „Мирослав Крлежа“ бр. 20, влез 1, кат 3, стан бр. 12 – општина Центар, 1000 Скопје
(до зградата на Грчка амбасада, спроти кафе „Излет“)Email:
contact@levica.mk


Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:

Јована Мојсоска – 078/710-850; jovana.mojso@gmail.com