ЛО ЦЕНТАР

Адреса

ул. „11 Октомври“ бр. 14
(спроти влезот на Зелен Пазар - Градски ѕид)

Модератор

Марија Среброва

Телефон

078/353-277

Електронска пошта

[email protected]

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!