ЛО ДОЛНЕНИ

Адреса

ул. ББ село Долнени
(до зградата на поранешната Општина)

ВД Модератор

Бојан Петрески

Телефон

077/399-785

Електронска пошта

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!