ЛО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Адреса

ул. 14-ти Јуни бб Македонска Каменица

ВД Модератор

Дејан Стоиловски

Телефон

078/435-444

Електронска пошта

/

Приклучи се!

Биди дел од промената и приклучи се на Левица!